Proizvodnja torti i kolača “Nugatelina“ Pirot

Poslovni podaci

Poslovno ime: Ivana Kostić PR proizvodnja torti i kolača “Nugatelina“ Pirot
Adresa:46. Divizije 8 18300 Pirot
Telefon: 066/48-19-77
Matični broj: 65392283
Pib:111413167
Šifra delatnosti: 1071
Opis delatnosti: proizvodnja hleba, svežeg peciva i torti
Datum početka obavljanja delatnosti: 30.04. 2019.
Tekući račun: 105-111079-84

Kontakt:

E-mail: nugatelina@gmail.com
Instagram: Nugatelina
Facebook: Nugatelina torte i kolači

Koncept poslovanja

Inicijativu za pokretanje poslovanja, vlasnica ove radnje, Ivana Kostić našla je upravo u svojoj ljubavi i umeću u izradi slatkiša.

Iako njena osnovna profesija nije blisko vezana sa aktuelnim poslovnim opredeljenjem, Ivana se odvažila da osnuje svoju radnju 2019. godine zahvaljujući podsticajima NSZ i pomoći u opremi od strane „Help“-a. Odlučno i ambiciozno krenula je u osvajanje tržišta sa akcentom na kvalitetu. Izradu torti i kolača po porudžbini učinila je vidljivijim aktiviranjem na društvenim mrežama, proširenjem asortimana, prodajom u lokalnoj maloprodaji. Zakonska regulativa i novi propisi o bezbednosti hrane, potreba deklaracije proizvoda, zahtevalali su da radionica ispuni rigorozne HACCP standarde. Njeni proizvodi slove za izuzetne i tako standardizovani imaju prolaz na širem tržištu. Stalno se radi na ubapređenju kvaliteta, obogaćivanju asortimana i pronalaženju novih kanala prodaje. Ivan nesebično deli svoje ѕnanje sa učenicima prehrambene struke koji dolaze na praktično usavršavanje u njenu radionicu.

Moto kojim se rukovodi vlasnica Ivana Kostić je da savršene prilike treba da prati jednako savršen slatki gastronomski užitak. Poslovna orjentacija preduzetničke radnje usmerena je ka osvajanju novih tržišta zahvaljujući konkurentnosti, kvalitetu i doslednosti.

Naši proizvodi

Asortiman proizvoda čine ukusne i kvalitetne torte svih oblika i dimenzija (klasične torte, dekorativne, svadbene, svečane, rođendanske i dečje torte uz mogućnost ukrašavanja po želji), sitni slavski kolači, slatki stolovi, mafini, itd. Posebno mesto u asortimanu zauzimaju medenjaci dekorisani za razne prilike. Izrađuju se od prirodnih, jestivih i uvek svežih materijala. Recepti su originalni, puno puta provereni u praksi. A mogućnosti za inovacije i varijacije postojećih recepata su neograničene.

 

Narudžbina po želji

12 + 7 =