Radionica za proizvodnju domaćih sapuna i toaletnih preparata „SapunoManija“ Bela Palanka

Poslovni podaci

Poslovno ime: Milijana Milošević PR Radionica za proizvodnju domaćih sapuna i toaletnih preparata „SapunoManija“ Bela Palanka
Adresa: Pirotska 13 18310 Bela Palanka
Telefon: 064/88-37-986
Matični broj: 64617087
Pib: 110056353
Šifra delatnosti: 2042
Opis delatnosti: Proizvodnja parfema i toaletnih preparata
Datum početka obavljanja delatnosti: 24.05. 2017.
Tekući račun: 325-95007000040000-87

Kontakt:

E-mail: milijana.milosevic@hotmail.com
Facebook: SapunoManija Bela Palanka

Koncept poslovanja

Preduzetnička priča vlasnice radionice za izradu sapuna Milijane Milošević počinje 2017. godine. Tehnolog po struci, otac vlasnik farme koza, svesrdna podrška supruga bili su početni preduslovi koji su je osmelili da se oproba u poslu koji predstavlja optimalnu konfiguraciju njenog profesionalnog znanja i kreativnog izražavanja. Osmislila je liniju prirodnih proizvoda od kozjeg mleka bez ikakve hemije sa sodom bikarbonom i vitaminom E kao prirodnim konzervansom. Njeni proizvodi poseduju sertifikat „Otvorenu šaku“ koji dokazuje da su ručne izrade i da se radi o starom zanatu (sapundžijski zanat).

Naši proizvodi

Asortiman proizvoda radionice „SapunoManije“ je veoma širok i kvalitetan.

U ponudi se nalaze sapuni od kozjrg mleka , dezodoransi u stiku, balzami za usne, osveživači prostorija, spa soli, masažna ulja, čvrsti buteri za telo. Proizvodi su namenjeni deci i odraslima, bez starosnih ograničenja. Izrađeni su od sirovina koje su dozvoljene u izradi „prirodne kozmetike“. Radionica stalno radi na unapređenju svojih proizvoda i obogaćivanju asortimana. Proizvoda ima u slobodnoj prodaji u Nišu, Pirotu, Zaječaru, Negotinu i Beloj Palanci kao i na regionalnim manifestacijama i sajmovima.

Narudžbina po želji

15 + 8 =