Radionica za izradu suvenira „Svet magneta Nina“ Poljska Ržana

Poslovni podaci

Poslovno ime: Nadica Lukić PR radionica za izradu suvenira „Svet magneta Nina“ Poljska Ržana
Adresa: Poljska Ržana 135 18328 Poljska Ržana
Telefon: 060/13-73-451
Matični broj: 64266004
Pib: 109561040
Šifra delatnosti: 3299
Opis delatnosti: Proizvodnja ostalih predmeta
Datum početka obavljanja delatnosti: 08.06. 2016.
Tekući račun: 200-2850160101032-98

Kontakt:

E-mail: svetmagnetanina@gmail.com
Facebook: Svet magneta-Nina

Koncept poslovanja

Ideja za pokretanjem posla vezana je za potrebu da se uradi nešto za sebe i svoju porodicu, da hobi preraste u poslovno opredeljenje koje će naći svoj put ka tržištu. Preduzetnica Nadica Lukić, ženski hrabro i odlučno, 2016. godine osnovala je svoju radionicu za izradu suvenira. Svoju veštinu i smisao za dizajn izrazila je kroz izradu magneta za frižider. Uz bezrezervnu pomoć supruga (u sferi izrade) i ćerke (marketing i promocija), postigla je plasman od 15.000 magneta godišnje.
U poslu joj je pomoglo što je imala samopouzdanja i bila tvrdoglava po pitanju svojih ciljeva, a finansijski podsticaj dobila je od NSZ.

Naši proizvodi

Prodajni asortiman čine magneti, dopadljivi na prvi pogled.. Za njihovu izradu se koristi modelarski gips, akrilne boje i lak, magnetna folija i foto papir, a po potrebi se magneti pakuju u celofan.

Takođe, u upotrebi je magnetna folija (gumirani magnet), koja ne oštećuje površinu na koju se postavlja i zato su magneti pogodni za igranje dece.Izrađuju se foto magneti na magnetnoj foliji sa fotografijama po želji.

U ponudi se nalaze magneti različitih oblika rađeni po narudžbini, slike na magnetnoj foliji, namenski magneti za rođendane, svadbe i druge proslave, magneti na peni namenjeni deci, magneti sa logoom. Ponuda se neprestano unapređuje različitim inovativnim idejama. Magneti oblika pirotske peglane kobasice, pirotskog kačkavalja, nize suvih pirotskih paprika postali su jako popularni. Cene su prihvatljive, ručno su rađeni i unikatni što omogućava uspešan plasman.

 

Narudžbina po želji

7 + 11 =