Radnja za vez raznih tekstilnih predmeta „Vez pokloni“ Pirot

Poslovni podaci

Poslovno ime: Jelena Krstić PR Radnja za vez raznih tekstilnih predmeta „Vez pokloni“ Pirot
Adresa: Dobrodolska 133 18300 Pirot
Telefon: 069/65-46-77
Matični broj: 65519712
Pib: 111585915
Šifra delatnosti: 1399
Opis delatnosti: Proizvodnja ostalih tekstilnih predmeta
Datum početka obavljanja delatnosti: 08.08. 2019.
Tekući račun: 275-0020223941510-31
275-0020223941511-28

Kontakt:

E-mail: jkrstic988@gmail.com
Facebook: Vez pokloni

Koncept poslovanja

Ljubav prema ručnom radu je bio osnovni motiv za pokretanje poslovanja. Preduzetnica Jelena Krstić je relativno nova u poslovnom svetu, pa ipak, u kratkom vremenskom intervalu je postala prepoznatljiva na lokalu i širem području. U vremenu kada je tržišna ponuda sveobuhvatna, pronašla je nešto što je unikatno, što intrigira kupce i izaziva visok stepen divljenja. Ideji veza dodala je koncept personalizacije.

Podrška porodice i nesebična pomoć supruga Miloša doprineli su da se ohrabri i pokrene posao koji predstavlja zajednički imenitelj i poziva i strasti prema vezu. Korišćenjem sopstvenih sredstava, podsticajnih sredstava NSZ i donacije u opremi (mašina za vez) od strane Help-a, započela je svoj kreativni i ljubavlju obojen posao.

Vizija preduzetnice je da postavimo više standarde putem brojnih inovacija i uvedemo nove navike i trendove na tržištu.

Naši proizvodi

Asortiman proizvoda je raznolik, u skladu sa običajima ali i trendom današnjice sa posebnom notom kreativnosti. Lista proizvoda na kojima vez može da se primeni nije konačan. Najzastupljeniji u asortimanu su peškiri i platna različitih namena i dekorativni jastuci. Oni svojim posebnim izgledom privlče kupce na prvi pogled.

Ono po čemu su ovi proizvodi jedinstveni što se dekoracijama putem veza izražavaju lični zahtevi mušterije: ime osobe kojoj je namenjen, važni datumi, omiljeni dečiji crtani junaci i sl. Na ovaj način proizvod postiže visok nivo personalizacije. S druge strane, kada se vez radi u skladu sa tematskim celinama, kada sadrži praznične motive, moć imaginacije i kreativnost preduzetnice dolaze do punog izražaja. Proizvodi se rade u nekoliko veličina i boja.