Ručna izrada odeće, vune i vunice “Vunenko“ Pirot

Poslovni podaci

Poslovno ime: Milanka Mitrović PR ručna izrada odeće, vune i vunice “Vunenko“ Pirot
Adresa: Revolucionarnih sindikata 10 18300 Pirot
Telefon: 064/10-29-733
Matični broj: 65591987
Pib: 111684307
Šifra delatnosti: 1439
Opis delatnosti: Proizvodnja ostale pletene i kukičane odeće
Datum početka obavljanja delatnosti: 09.10. 2019.
Tekući račun: 200-3144650101032-66

Kontakt:

E-mail: milenasto1967@gmail.com

Koncept poslovanja

Ovo je relativno novi preduzetnički poduhvat koji je svoj početak duguje upornosti i umećem vrednih ruku jedne žene. Da teška vremena mogu da budu izazov i nova šansa, pokazala je Milanka Mitrović osmelivši se da reanimira svoju ljubav iz detinjstva – pletenje. Za izradu odeće od vune Milanka se opredelila nakon 20-godišnjeg obavljanja trgovačkog posla, perioda bez posla, izleta u poljoprivrednu proizvodnju. Preduzetničku radnju za izradu predmeta od vune osnovala je u oktobru 2019. Podsticajna sredstva NSZ bila su joj značajna potpora za početak biznisa. Još uvek nema razgranatu mrežu kanala prodaje, radi po porudžbini, ali ne sumnja da će joj jaka volja, veština i entuzijazam osigurati mesto na pirotskoj privrednoj sceni

Cilj tržišne egzistencije „Vunenka“ je da obogati asortiman uvođenjem novih proizvoda i proširi prodaju, kao i da osvoji nove kupce koji preferiraju kvalitetnu i udobnu odeću.

Naši proizvodi

Početni asortiman čine kape, šalovi, džemperi, puloveri i čarape koje se izrađuju na tradicionalan način – ručni rad sa iglama, vez i sve radnje koje zahteva dizajn određenog odevnog artikla. Odeća je izrađena od najkvalitetnijih vrsta prediva, u prvom redu vune i pamuka, modernog izgleda, individualizovana za svakog kupca ponaosob. Namenjena je potrošačima svih uzrasta. Vuna je dobar termoregulator i ovi proizvodi su nosivi skoro tokom najvećeg dela godine.

 

Narudžbina po želji

3 + 3 =